Des d'aquesta plataforma vostè podrà accedir als serveis electrònics que l'Agència Tributària posa a la seva disposició i podrà fer els tràmits durant les 24 hores dels 365 dies de l'any, si bé ha de tenir en compte que els pagaments fets a través d'aquesta seu estan subjectes als límits horaris que puguin establir les entitats col·laboradores.

A partir del 2 de abril ya puede presentar la declaración de la Renta 2018 por Internet a través de Renta WEB, por teléfono o por la app

Està disponible el procediment per sol·licitar l'alta en el registre de successions i representacions legals de menors i incapacitats

S'han renovat les consultes de notificacions i comunicacions a la Seu electrònica millorant els filtres de cerca per facilitar la localització dels pendents de llegir.

S'ofereix un resum dels enviaments que el contribuent no ha llegit i també un cercador senzill i potent que permet accedir a totes les notificacions i comunicacions.

Està disponible el calendari del contribuent per a l'exercici 2019

Es publica el calendari de dies inhàbils en l'àmbit de l'Administració General del Estat per a l'any 2019.

El proper dia 10 de desembre es canviarà el certificat electrònic de Seu que s'utilitza per identificar la Seu Electrònica de l'Agència Tributària i les seves subseus.

Quin tipus d'informació voleu cercar?X