Inici

Des d'aquesta plataforma vostè podrà accedir als serveis electrònics que l'Agència Tributària posa a la seva disposició i podrà fer els tràmits durant les 24 hores dels 365 dies de l'any, si bé ha de tenir en compte que els pagaments fets a través d'aquesta seu estan subjectes als límits horaris que puguin establir les entitats col·laboradores.

A partir del 26 de maig tornen a estar obertes amb cita prèvia, per a l'atenció presencial de determinats serveis, les oficines de l'Agència Tributària situades en zones que es trobin en Fase II del procés de desescalada establert per les autoritats sanitàries.

Instrucciones para solicitar aplazamientos de acuerdo con las reglas de facilitación de liquidez para pymes y autónomos contempladas en el Real Decreto-ley 7/2020 de 12 de marzo, adaptadas a las medidas técnicas desarrolladas y con ejemplos adaptados al Real Decreto-ley 14/2020, de 14 de abril.

En relació amb aquells contribuents el certificat electrònic dels quals estigui caducat o pròxim a caducar, s'informa que l'AEAT permet l'ús dels certificats caducats a la seva SEU d'acord amb el previst en Reial Decret 463/2020, de 14 de març.