Inici

Des d'esta plataforma vosté podrà accedir als servicis electrònics que l'Agència Tributària posa a la seua disposició i podrà fer els tràmits durant les 24 hores dels 365 dies de l'any, si bé ha de tindre en compte que els pagaments fets a través d'esta seu estan subjectes als límits horaris que puguen establir les entitats col·laboradores.

A partir del 26 de maig tornen a estar obertes amb cita prèvia, per a l'atenció presencial de determinats serveis, les oficines de l'Agència Tributària situades en zones que es troben en Fase II del procés de desescalada establit per les autoritats sanitàries.

Instrucciones para solicitar aplazamientos de acuerdo con las reglas de facilitación de liquidez para pymes y autónomos contempladas en el Real Decreto-ley 7/2020 de 12 de marzo, adaptadas a las medidas técnicas desarrolladas y con ejemplos adaptados al Real Decreto-ley 14/2020, de 14 de abril.

En relació amb aquells contribuents el certificat electrònic dels quals estiga caducat o pròxim a caducar, s'informa que l'AEAT permet l'ús dels certificats caducats a la seua SEU d'acord amb el previst en Reial Decret 463/2020, de 14 de març.